Tjenester

Vårt dedikerte design- og utviklingsteam jobber hardt for å oppnå dine målsettinger og skape en engasjerende og profesjonell nettpresentasjon.

Nettside

Websider er en viktig del av enhver bedrifts online tilstedeværelse. Vi tilbyr profesjonelle websider som er designet for å gi et profesjonelt og moderne utseende og følelse. Vi tilbyr også fleksible og skreddersydde websider som passer til dine spesifikke ønsker og behov.

Vi bruker den nyeste teknologien og verktøyene, og gjør det enkelt å oppdatere websiden din med nytt innhold. Vi kan hjelpe deg med å lage en webside som er tilpasset ditt målmarked, og vi hjelper deg å utvikle et innholdsstrategi som passer for deg. Vi fokuserer på å gi deg en webside som er søkemotoroptimalisert. Vi har et dedikert team av websideutviklere som kan hjelpe deg med å komme i gang og få websiden din opp og kjøre.

Vi kan også hjelpe deg med å utvikle ekstra funksjoner som å legge til handlekurvsystemer og andre komplekse funksjoner. Hvis du er klar til å ta neste skritt og få din bedrift online, kan vi hjelpe deg med å designe og bygge en webside som gir deg det utseendet og den funksjonaliteten du trenger. Kontakt oss i dag for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å få bedriften din på nett.

Nettsidepakker

Nettsidepakker er enkel måte å komme i gang med en nettside. Betal månedlig uten oppstartskostnader.

Grunnpakke

3 000,- ekskl. mva. pr mnd

Ingen oppstartskostnad

Skreddersydd design

Søkemotorvennlig oppsett

Opptil 5 undersider ved oppstart

Server, sikkerhet og drift (Verdi 1 250,- pr mnd)

Proff

5 000,- ekskl. mva. pr mnd

Alt i grunnpakken

Månedlig statussamtale

Vi produserer profesjonell tekst

Opptil 8 undersider ved oppstart

Blogg

Server, sikkerhet og drift (Verdi 1 250,- pr mnd)

Skalering

15 000,- ekskl. mva. pr mnd

Alt i proff

Kvartalsmessig arbeidsmøte

Opptil 15 undersider ved oppstart

1 blogg innlegg per måned

Server, sikkerhet og drift (Verdi 1 250,- pr mnd)

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering (SEO) er et viktig verktøy for å øke synligheten og trafikken på nettstedet ditt.

Vi tilbyr et komplett sett med tjenester knyttet til SEO som hjelper deg å øke synligheten, målrette trafikk og oppnå bedre resultater. Vi kan hjelpe deg med alt fra analyse av søkeord, teknisk SEO, linkbuilding og innholdsmarkedsføring. Vi arbeider sammen med deg for å sikre at nettstedet ditt oppnår de beste resultatene mulig, og vi lytter til dine spesifikke mål og behov. Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med å nå målene dine.

Digital markedsføring

Digital markedsføring er en effektiv måte å markedsføre seg på nett. Det er en kompleks prosess som består av å identifisere, nå og konvertere målgruppen din. Vi hjelper deg med å opprette et omfattende digital markedsføringsstrategi som er tilpasset dine unike behov.

Vårt team vil hjelpe deg med å identifisere, nå og konvertere målgruppen din ved hjelp av forskjellige digitale markedsføringsverktøy. Vi vil opprette en omfattende strategi som inkluderer søkemotoroptimalisering (SEO), sosiale medier og e-postmarkedsføring, samt vurdere og analysere resultatene.

Vår digitale markedsføringsstrategi er designet for å øke trafikken og engasjementet til nettstedet ditt, samt hjelpe deg med å nå og konvertere målgruppen din. Vi vil også hjelpe deg med å bygge relasjoner til kundene dine og hjelpe deg med å skape en sterk merkevareopplevelse.

Vi vil jobbe tett sammen med deg for å sikre at du får det beste resultatet fra digital markedsføringen din. Våre digitale markedsføringsløsninger er både fleksible og skalerbare, og vi vil jobbe med deg for å skreddersy en strategi som passer best for deg.

Logo


Logodesign er viktig for enhver virksomhet, og et profesjonelt logo vil hjelpe deg å skille deg ut fra mengden.

Logoene vi designer er profesjonelle, eksklusive og unike, og de vil hjelpe deg med å skape et mer gjenkjennelig og profesjonelt inntrykk. Vi tilbyr et bredt utvalg av designstiler og farger for å sikre at vi skaper et logo som passer til dine behov og reflekterer din virksomhet.

Vi kan også hjelpe deg med å skreddersy logoen din, slik at du får et unikt design som passer til din virksomhet. Vi jobber tett med kundene våre for å sikre at vi skaper det perfekte logoet for deres virksomhet.